Kardozók

2017.12.19. 19:14

Milassin Mór: ezüst a junior ob-n

A fővárosban rendezték a férfi kardozók junior bajnokságát, melyről a Nagykanizsai TE 1866 vívói is szép eredményekkel térhettek haza.

Kühne László

Balról Milassin Mór, mellette Horváth Barna Fotó: A szerző

Milassin Mór mint az ifjúsági korosztály – emellett a kanizsai egyesület – egyik remek vívója az idei ősztől lett junior korcsoportos és már az idősebbeknél is felhívta magára a figyelmet, hiszen a mostani országoson a BVSC-s Nagy Martin mögött a második helyen végzett. A kanizsai klub másik üdvöskéjének, a még csupán kadet korcsoportos Horváth Barnának sem lehet oka panaszra, hiszen az előkelő hatodik – tehát döntős – helyen zárt.

Balról Milassin Mór, mellette Horváth Barna Fotó: A szerző

- Eddigi sportpályafutásomat alapul véve mindenképpen előrelépésként tekintek mostani ezüstérmes szereplésemre, hiszen úgy érzem, fontos asszókat tudtam megnyerni, ugyanakkor tény, a végére már kissé elfogytam – összegzett röviden és roppant tárgyilagosan az NTE immár a junioroknál vitézkedő kardozója, Milassin Mór. – Ennek ellenére, ahogy ezt már mondtam, összességében azt hiszem, valóban pozitív előjelű volt a szereplésem. Ebből lehet építkeznem, januárban pedig jöhet a folytatás, immár a budapesti junior világkupán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában