Jégkorong

2017.11.29. 19:54

Megvan a Zalai Titánok első OB II-es sikere

A jégkorong OB II 5. fordulójában közvetlen riválisát fogadta a Zalai Titánok, amely történelmet írt, hisz első sikerét aratta a bajnokságban.

Jóna István

Fehérben jobbra Csata Csaba ünnepli a harmadik gólt Fotó: Jóna I.

Zalai Titánok-JSE Jászberény 7:3 (0:2, 4:1, 3:0)

Jégaréna, 100 néző, Jv: Mayer (Molnár J., Szabó D.).

Titánok: Henczi B. – Henczi Gy., Tóth B., Kiss M., Simon, Szabó (első sor), Kéner, Maslac, Ambrus, Bosnyák, Csata (második), Bekő, Kolath, Ronga (harmadik). Játékos-edző: Csata Csaba.

Gólszerzők: Simon, Szabó (2), Csata (2), Ambrus, Bosnyák, ill. Tóth, Szajka, Bálint.

Fehérben jobbra Csata Csaba ünnepli a harmadik gólt Fotó: Jóna I.

Az első harmadban nagy iramot diktáltak a csapatok, ahol a hazaiak voltak valamivel aktívabbak. A vendégek kapusa többször is bravúrral védett, így a sok hazai helyzet ellenére az ellenfél vezetett. A második harmad elején megtört a jég, Simon remek találattal szépített. A hazaiak kapujában parádés formában védett Henczi Bendegúz. A 26. percben, Szabó egyenlítő gólja után a JSE még egyszer vezetett, de a harmad hajrájában már a Titánoknál volt az előny, akik az utolsó harmad el is döntötték a mérkőzést. Az első harmad után a Titánok érett és eredményes játékot produkáltak.

Csata Csaba: „Győzelemre készültünk, de az elején kicsit megilletődötten játszottunk. Első gólunk után felszakadt a gát, és uraltuk a játékot. Jó úton haladunk, és hogy végig tudjunk menni ezen, ahhoz sok erőt adhat nekünk ez a fontos siker.”

A Zalai Titánok december 9-én játszanak ismét hazai pályán, az UTE Amatőr ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában