Női futsal

2017.11.06. 15:57

A legjobb nyolc között a kupában a Göcsej SK

A női futsal Magyar Kupa második körében az NB II-es Biatorbágy ellen lépett pályára a Göcsej SK.

Jóna István

A képen Megyeri Boglárka látható kékben.

Fotó: Jóna István

Az egy tucat gólt hozó találkozón magabiztosan jutott a legjobb nyolc közé a zalai alakulat.

Viadukt SE Biatorbágy – Göcsej SK 3-9 (2-3) -Törökbálint. Magyar Kupa női futsal mérkőzés

Jv: Liebhardt András, (Puskely, Zsarnóczy)

Göcsej SK: Kiss E., Megyeri B., Orbán Sz., Lehota Sz., Marsai N., Cserék: Fábián R., Czeglédi P., Horváth L. edző: Tánczos Tibor

Gólszerzők: Suhajda (2), Bozsik, ill. Megyeri (3), Marsai N. (3), Orbán Sz. (3)

A mérkőzés elejétől a Göcsej irányított. A 8. percben megyeri, majd egy perccel később Marsai is betalált. A 15. percben újra Marsai villant, ami háromgólos előnyt jelentett a vendégeknek. A hátralévő percekben könnyelművé vált a Göcsej játéka és a félidő végén két perc alatt Suhajda két találatával zárkózott a Biatorbágy (2-3).

A második félidőben újra a harcosabb arcát mutatta a zalai együttes és öt perc alatt öt gólt szerezve gyorsan lerendezte a továbbjutást. A hajrában még szépítettek a hazaiak, de a Göcsej ügyeletes gólvágója Marsai Nikoletta egy újabb góllal zárta a találkozót (3-9). A Göcsej SK némi hullámvölggyel, de magabiztosan jutott a legjobb nyolc közé a Magyar Kupában.

Tánczos Tibor: Az első félidőben gyorsan háromgólos vezetést szereztünk, aztán megnyugodtunk, belealudtunk a meccsbe. Még gyorsabban felébredtünk, amikor már csak egy maradt az előnyből és beszorított minket az ellenfél. Itt egyáltalán nem látszott, hogy osztálykülönbség van a két csapat között.

A képen Megyeri Boglárka látható kékben.
Fotós: Jóna István

Jókor jött a szünet, sikerült fejben helyrerázódni, és simává tenni a második félidőt. Rúgtunk szép, végigjátszott támadásból gólt, rúgtunk begyakorolt pontrúgásból és rúgtunk nagyon szerencsés gólt is. A lényeg a továbbjutás, legjobb nyolc között vagyunk. Itt már gyenge csapat nem lesz! Köszönöm a lányoknak a profi hozzáállást, a sok hátráltató tényező ellenére.

Tánczos Tibor elmondta továbbá, hogy a folytatásban a Final Fourba való jutás a cél, ahova páros mérkőzéseken vezet az út.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában