Kanizsa Bajnokság

2017.11.29. 20:09

Az NTE vezeti az összetettet

Az NTE cselgáncsozóinak szervezésében zajló Kanizsa Bajnokság túljutott a 3. fordulón. A viadalra ezúttal is érkeztek dzsúdósok Csurgóról, Zalaegerszegről és a szlovéniai Lendváról is.

Kühne László

Az NTE egyik aranyérmes versenyzője, Garai Emese (balról) küzd a Kanizsa Bajnokság harmadik fordulójában Fotó: Szakony Attila

- Ezúttal nem volt nagy az indulói létszám, de nagy csatáknak lehettek tanúi az érdeklődők – fogalmazott Mester Józsefné, az NTE egyik edzője. – Több esetben házi, sőt, családi döntők is zajlottak a tatamikon.

Az NTE egyik aranyérmes versenyzője, Garai Emese (balról) küzd a Kanizsa Bajnokság harmadik fordulójában Fotó: Szakony Attila

Az NTE kilenc arany- és hét ezüstérmet szerzett, illetve 142 pontot gyűjtött, amivel vezeti a csapatversenyt. A lendvai küldöttség két arany, egy ezüst, hat bronz mérleggel és 63 ponttal zárt, összetettben a második. A Zalaegerszegi Judo Klub egy aranyat, három ezüstöt, és egy bronzot vihetett haza, egyben 36 pontot gyűjtött, és harmadikként várja a folytatást, míg a csurgóiak egy-egy aranyat, illetve ezüstöt gyűjtöttek. Az NTE cselgáncsozói közül első helyezett lett súlycsoportjában (időrendi sorrendben) Horváth Mátyás, Tóth Barnabás, Kovács Ákos, Garai Emese, Szeghy Tamás, Gombor Alexandra, Kovács Zoltán, Nagy Adrián és Lipódi László. Második helyezést könyvelhetett el Szelei Huba, Horváth Medox, Szelei Zita, Gombor Gergő, Lipódi László, Garai Nimród, valamint Nagy Adrián. A Zalaegerszegi JSE egyéni eredményei között első helyezést Mezőfi Márk, másodikat Varga Áron, Bordács Anita és Somogyi Olivér, harmadik pozíciót pedig Mátéffy Gábor könyvelhetett el ezúttal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában