Jégkorong

2017.10.30. 07:10

Jobb volt a KMH, de akadtak bíztató jelek a Titánoknál

Az OB II-es felnőtt jégkorong bajnokságban az első hazai mérkőzést játszotta az osztályban először szereplő Egerszegi Titánok együttese. A korábbi Mol Ligás játékosokkal felálló KMH ellen nagy különbségű vereségbe szaladtak bele, de Csata Csaba vezetőedző nem volt elégedetlen a fiúkkal.

Jóna István

Fotó: A szerző

Egerszegi Titánok- KMH 2-17 (1:6, 1:2, 0:9)

Zalaegerszeg Jégaréna, 100 néző, Jv: Incze Miklós

Egerszegi Titánok: Henczi B., Kéner, Tóth, Bosnyák, Csata, Kiss (első sor), Henczi Gy.,Kolath, Bekő, Ronga, Simon (második sor). Edző: Csata Csaba

Gólszerzők: Bekő (2), ill: Haruta (3), Babay (2), Ress, Omi (3), Preisinger, Bata (5), Garbac, Dabasi,

Fotó: A szerző

Sok új arcot lehetett felfedezni a Jégaréna lelátóján, akik kíváncsiak voltak az első felnőtt jégkorongmérkőzésre Zalaegerszegen. A vendégek japán légiósuk, Haruta révén már 10 másodperc elteltével vezettek. A meglepetés csak ezután jött, ugyanis az első perc még le sem tellett és egy remek támadás végén Bekő kiegyenlített (1-1). A vendégek nagyobb fokozatba kapcsoltak és a harmad végéig ötgólos előnyt szereztek (1-6). A második harmad kemény csatát hozott és kevés gólt. Igazi férfias küzdelmeket láthatott a közönség, amit a bírók is nehezen kezeltek. A 30. percben Omi törte meg a gólcsendet.

 

A hajrában Bekő Márk szerzett parádés akció végén egy újabb hazai találatot. A harmad végén Bata találatával nyerte meg a játékrészt a KMH (2-8). A harmadik harmadra elfáradtak a Titánok és a jobb és erősebb kerettel rendelkező fővárosiak szó szerint átrobogtak rajtuk. A vége nagy különbségű vereség, de a közönség jól szórakozhatott, mivel kemény férfias játékot produkáltak a csapatok.

Csata Csaba:- Kevesen vagyunk, de ezt az idény elején is tudtuk. Még ízlelgetjük a felnőttek világát. A fiúknak jó tanulási lehetőség, hogy miben kell fejlődniük. A mérkőzésen láttam bíztató jeleket és a fiúk, ameddig volt erejük és koncentráltak, addig helyenként jól hokiztak.

Fotó: A szerző

Az Egerszegi Titánok legközelebb november 4-én 15 órakor fogadják a MAC Budapest csapatát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában