Futsal

2017.09.26. 07:43

Közel állt a győzelemhez a Göcsej SK a fővárosban

A férfi csapat döntetlent játszott a hölgyek kikaptak az elmúlt fordulóban.

Jóna István

A férfi futsal NB II Nyugati csoportjának 7. fordulójában a Göcsej SK a volt utánpótlás és felnőtt válogatottakkal teletűzdelt TFSE csapatánál vendégeskedett.

TFSE-Szertarsport.hu – Göcsej SK 5-5 (1-5)

Budapest, Fonyódi Antal Sportcsarnok

Jv: Hartung Vilmos, (Sipos L., Gaál B.)

Göcsej SK: Cseresznyés, Szabó, Pergel, Darabos, Koronczai, Csere: Simon, edző: Bagó Gábor

Gólszerzők: Csopaki (4) ill. Pergel (4), Darabos, Szabó B. (öngól)

A képeken: Pergel Dávid, aki négy góllal terhelte meg a fővárosiak hálóját Fotó: Jóna István

A hazaiak nem bizonyultak jó házigazdának, mivel már a 20. másodpercben gólt szereztek. Az egerszegi fiúk felocsúdva a korán bekapott góltól nagyobb sebességre kapcsoltak és Pergel az 5. percben kiegyenlített (1-1). Továbbra is a hazaiak irányítottak, de a vendég kontrák mindig veszélyt hordoztak magukban. A 7. percben jött a hazaiaknak a hidegzuhany, mivel Darabos is betalált és ezzel átvette a vezetést a Göcsej (2-1). Nem volt megállás, míg a fővárosiak gólszerzési lehetőségei kimaradtak, Pergel elkapta a fonalat és 10 perc alatt háromszor is megzörgetet a hazaiak hálóját. A félidőben meglepetésre a Göcsej vezetet 5-1-re. A fordulás után beszorította a zalaiakat a kapuja elő a TF és a 24. percben egy szerencsés öngóllal szépíteni tudtak. A vendégek hősiesen védekeztek, de a 29. és a 31. percben újabb hazai gólok következtek (4-5). A hátralévő időben mindent megpróbáltak a fővárosiak és 11 másodperccel a vége előtt Csopaki egyenlíteni tudott. A Göcsej SK játékosai előtt le a kalappal, mivel végig fegyelmezetten és mindent beleadva játszottak és közel álltak a sikerhez.

Bagó Gábor:- A játékosok előtt fejet kell hajtanunk, mivel végig nagy akarattal játszottak! A volt válogatottakkal kiálló TFSE ellen ez az eredmény nagyszerű teljesítmény és erre lehet építeni a jövőben. Sok munka vár még ránk, de ezek a mérkőzések, amik erőt adnak a folytatásra!

A női futsal NB I-ben a Göcsej SK a tavalyi bajnok Hajdúböszörmény együtteséhez látogatott. A vendégek becsülettel küzdöttek, de a nyáron megerősített bajnok ellen ez kevésnek bizonyult. A hazaiak 2-0-s félidőt követően 6-0-ra legyőzték a zalai lányokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában