Kézilabda

2017.09.11. 16:27

4 zalai csapat a Nemzeti Kézilabda Bajnokságban

Hévízen tartotta elnökségi ülését a megyei kézilabda szövetség.

Forrás: zaol.hu

Hévízi Polgármesteri Hivatal beszámolója szerint sikeres megbeszélést tartottak a megyei kézilabdasport vezetői a városban.

Az elnökség meghallgatta és elfogadta Lancz Katalin hévízi szakozsztályvezető beszámolóját a 19. Nemzeti Bajnoki szezonját kezdő Hévíz női kézilabda csapatáról, majd Bencsik Bertalan, a ZMKSZ Versenybizottság vezetője ismertette a megyei felnőtt bajnokság rendjét és versenykiírását.

Elhangzott: a Nemzeti Bajnokságban 5 év után fordul elő újra, hogy 4 Zala megyei csapat is indulhat.

Dr. Iglódi Endre ismertette: a hölgyeknél szeptember 14-én vasárnap 14 órakor kezd a Hévíz és az Egerszeg KK is. Előbbi hazai pályán, míg a megyeszékhelyiek Győrött szerepelnek.

A Keszthelyi Georgikon és a Nagykanizsai Izzó férfi csapatai idegenben mutatkoznak be az első fordulóban szeptember 24-én vasárnap. Varga Sándor, a ZMKSZ elnöke beszámolt arról, hogy  milyen folyamatos feladatokkal jár, hogy az NB II-es férfi Dél-nyugati csoport küzdelmeit Zala megye rendezi és meghatározta az utánpótlás bajnokságok lebonyolítási rendjét a következő elnökségi ülés időpontját és helyszínét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában