Varnus Xavér közreműködésével

2023.12.22. 10:30

Karácsonyra hangolta a lelkeket a zalaegerszegi Városi Vegyeskar

49. alkalommal várta hagyományos zalaegerszegi karácsonyi koncertjére vendégeit a Városi Vegyeskar. A Kovács Kata vezette kórus koncertjét teltház, 360 vendég látta a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben. A közel kétórás zenei élmény során karácsonyi dalok széles palettáját hallhatta a közönség.

Bálizs Zsuzsanna

Fotó: Bálizs Zsuzsa

A műsorban szerepelt Tímár Levente, a helyi zeneiskola gitártanára, majd fellépett Varnus Xavér, a város egykori orgonistája is, aki előbb Vissi Barnabás zongoraművész társaságában muzsikált csodálatosan, majd a vegyeskart kísérte több produkció során is. A közönség vastapssal jutalmazta valamennyiük produkcióját, a kórus csodaszépen énekelt a zsinagógában.

Vasárnap Mezőlakon, a világhírű orgonista által a település frissen felújíttatott templom-koncerttermében járt a vegyeskar, ahol a helyi lakosok számára adott nagysikerű karácsonyi hangversenyt Varnus Xavér társaságában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában