Ajánló

2023.06.16. 10:30

Nívós programok szombat délelőttre a Halis-könyvtár látogatóinak

A nagykanizsai Halis-könyvtárban június 17-én, szombaton ismét nívós programokat kínálnak a család minden tagja számára. Ezúttal sakkal, mesés papírszínházzal és időutazással várják a látogatókat.

Benedek Bálint

Szombaton benépesül a könyvtár

Fotó: Szakony Attila

A nap indításaként 10 órától Kardos Ferenc, Győrfi Norbert és Nagy András vezeti a népszerű Játékos ismerkedés 64 mezőn 32 figurával elnevezésű, a sakk alapjait bemutató foglalkozást. Aki kezdő vagy alapszinten szeretne megtanulni játszani, esetleg komolyabban érdekli a sakkjáték, szeretettel várják, akár kisebb baráti társasággal is. Ezúttal sem maradhat el a gyerekek egyik kedvence, a 10.15-kor kezdődő Mesés papírszínház Szabó Eszter könyvtárossal. Most is lesz klasszikus és kortárs papírszínházi mese, amely révén eddig kevésbé ismert világba repülhetnek az érdeklődők. A nap zárásaként 11 órától a felnőtteket Kardos Ferenc a Tarnóczky klubban fogadja, ahol továbbra is várják a régi kanizsai képeket és dokumentumokat a látogatóktól, akiknek adománya ezáltal a város történeti emlékezetének részévé válhat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában