Programajánló

2023.05.01. 17:12

Festő és grafikusművész kiállítása a nagykanizsai Hevesi-iskola galériájában

Nagykanizsán a Hevesi-iskola galériájában május 3-án szerdán 14.15 és 18 órakor nyílik meg T. Lukács Ágnes festő és grafikusművész Az alkotás költészete című kiállítása. Az alkotó munkásságáról bevezetőt mond és a tárlatot megnyitja Lengyák István galériavezető pedagógus.

Benedek Bálint

Egy alkotás a sok közül, amit megtekinthet a közönség szerdán a Hevesi-iskola galériájában nyíló tárlaton

Fotó: ZH

Az idén 40 éves Hevesi Sándor Általános Iskola 33 esztendős galériájának zenés-irodalmi megnyitóműsorában közreműködnek az alkotó barátai: Géczi Erika világbajnok és olimpiai ezüstérmes kajakozó, énekes-gitáros előadóművész, dalszerző, Rózsa György gitáros, gitároktató, dalszerző, valamint az iskola 3/c osztályának versmondói és daloskedvű diákjai Horváthné Kőfalvi Katalin és Pásztorné Böjti Lívia tanítók vezetésével. 

Egy alkotás a sok közül, amit megtekinthet a közönség szerdán a Hevesi-iskola galériájában nyíló tárlaton 
Forrás: ZH

A felnőtt közönség esti, 18 órai tárlatnyitójának érdekessége lesz az a tombolajáték, ahol a művész három alkotását sorsolja ki. A fővárosi születésű alkotónak az erőssége a grafika, de olaj és akvarell munkák is kikerülnek keze alól. Sokoldalú, érdekes, egyéni stílusával mindig meglepi a közönséget. Leginkább impresszív realizmusban alkot, de szürrealista, absztrakt és nonfiguratív képeket is készít.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában