Május 2-ig várják az alkotásokat

2023.04.18. 09:00

Az én anyukám címmel rajzpályázatot hirdet a Nagykanizsai Család- és Gyermekjóléti Központ

Barna? Szőke? Szemüveges? Szeret kertészkedni, vagy ezermester? Kirándultok? Kerékpároztok? Ő süti a legfinomabb palacsintát? Szoktatok együtt énekelni az autóban?

Benedek Bálint

Illusztráció

Forrás: pixabay.com

Az én anyukám címmel rajzpályázatot hirdetett a Nagykanizsai Család- és Gyermekjóléti Központ Nagykanizsán élő gyermekek részére. Az óvodás és általános iskola 1-4. osztályos gyerekektől azt kéri a kanizsai szervezet, hogy rajzolja, fesse le az édesanyját, amilyennek ő látja. Mi a kedvenc elfoglaltsága, vagy éppen együtt milyen tevékenységet végeznek a legszívesebben.
Az alkotások szabadon választott technikával készülhetnek, A/4-es méretben. Kérik, hogy a megfelelő beazonosítás érdekében az elkészült mű hátoldalára írják fel a nevüket, az óvoda és iskola nevét, az osztályt, valamint a kapcsolattartó nevét és telefonos elérhetőségét. Ezután már nincs más tennivalójuk, mint május 2-ig, keddig eljuttatni a Zrínyi utca 51. szám alatt található Nagykanizsai Család- és Gyermekjóléti Központba, mely hétfőn, kedden és csütörtökön 8 és 16 óra, míg szerdán 8 és 17 óra között tart nyitva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában