Ajánló

2023.02.10. 08:30

Programok Nagykanizsán és környékén a hétvégére

Korosa Titanilla, Gyuricza Ferenc

A Hevesi Sándor Művelődési Központban szombaton 10 órától tizenharmadik alkalommal rendezik meg a Kanizsai Esküvő Kiállítást. A programon az előző évekhez hasonlóan nem csak a városban működő vállalkozások képviseltetik magukat: az egész régióból, sőt, még külföldről is érkeznek kiállítók. Képünk a tavalyi rendezvényen készült

Fotó: ZH-archív / Gergely Szilárd

Program a könyvtárban
Szombaton Nagykanizsán, a Halis István Városi Könyvtárban a Hölgyklub tart rendezvényt 10 órától. A verses köszöntő után történelmi díszruha-bemutató, könyvtári séta is szerepel a programban.

Esküvőkiállítás
Szombaton Nagykanizsán, a Hevesi Sándor Művelődési Központban 13. alkalommal rendezik meg a Kanizsai Esküvő Kiállítást 10 órától. Az előző évekhez hasonlóan nem csak a városban működő vállalkozások képviseltetik magukat, hanem az egész régióból és külföldről is érkező kiállító mutatkozik be a látogatónak.

Randevú a Korzón
Szombaton Zalakaroson Valentin-nap alkalmából 14 órától tartják a Randevú a Korzón programot, lesz kávéházi randevú meglepetéssel, Valentin-napi fotópont, illetve táncoktatás pároknak.  

A Tóth Viktor Tercett lép fel 
Szombaton Nagykanizsán, a Honvéd Kaszinóban 19 órától a világ jazzszínpadait megjárt nagyszerű zenészek alkotta formáció, a Tóth Viktor Tercett lép fel. 

Steinbach József előadása
Pénteken 18 órától Nagykanizsán, a Nagykanizsai Református Egyházközség gyülekezeti termében Steinbach József, a Dunántúli Református Egyházkerület püspöke tart előadást Milyen az alkalmas szolga? címmel. 

Termelői vásár és fánkfesztivál
Vasárnap Zalaszentbalázson termelői vásárt és fánkfesztivált tartanak 14 órától, jó idő esetén a piactéren, rossz időben a kultúrházban. A fesztiválra bármilyen típusú fánkkal lehet nevezni, az édességeket 14.30-kor zsűrizik. 

Böllérfesztivál
Szombaton 9. alkalommal rendezik meg Murakeresztúron a hagyományos böllérfesztivált, a Mura-Menti Malacságok elnevezésű programot. A csapatok versenye 7.30-kor kezdődik, 10 órától látványdisznóvágás indul, majd egészen a hajnali zárásig zenés fellépők szórakoztatják a vendégeket, érkezik többek között Kis Grofó, Kaczor Feri, Zoltán Erika és 21.30-kor Nagy Feró is. A kiegészítő programok közt gyerekkoncert, játszóház és kézműves foglalkozás is lesz.  

Kerka-menti pálinkamustra
Kerkaszentkirályon, a helyi természetházban szombaton rendezik meg a minősítővel egybekötött VIII. Kerka-menti pálinkamustrát. A minősítés zárt ajtók mögött zajlik, az eredményhirdetést várhatóan 18 órakor tartják.    

Ökumenikus istentisztelet
Murarátkán, a Szent Teréz imaházban vasárnap 15 órakor ökumenikus istentiszteletet tartanak. 

Koncertek, zenés partik
Nagykanizsán, a Cukker Művek Kávéházban pénteken 20 órától a Tahin Szabolcs és Buzsics László gitáros, valamint Sifter Dániel klarinétos és Takács Dániel nagybőgős alkotta jazzformáció zenél. A Kanizsa Clubban péntek este Marloo és Huge Carter lesz a hangulatfelelős. A Cserebogár Bárban szombaton 17 órától három lemezlovas, Dr. Lekszikov, T-Boy és Dave Talkless szórakoztatja a közönséget. A Plakátház kultúrkocsmában szintén szombaton, 21 órától a Sziámi zenekar egykori zalai tagjaiból álló Világegyetemisták ad akusztikus koncertet. A Rush Clubban szombaton AKC Misi, AKC Kretta és Ercsé lép fel. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában