Övé a jövő!

2022.12.14. 07:10

Könyv Mindszentyről a fiataloknak

Arany Gábor

A Mindszentynemum könyvbemutató nevű képen balról: Laczkó Andrea, Déri Péter, Nagy Brigitta, Fecske Orsolya, Kovács Gergely a beszélgetésen

Fotó: Arany Gábor / Zalai Hírlap

A fiatalokat, a kamaszokat kívánja megismertetni Mindszenty József bíboros életével az Övé a jövő! című 80 oldalas, Fecske Orsolya festőművész, szociális testvér által illusztrált füzet, amelynek bemutatóját kedden este tartották a Mindszentyneumban. A Mission is Possible kiadó felkérésére a Mindszenty Alapítvány képviselője, Kovács Gergely okleveles posztulátor állította össze az életrajzot, a szöveg nyelvezetét a fiatalok érdeklődéséhez igazítva. A szerzőnek ez a 11. műve Mindszenty József bíborosról.  Az 1500 példányban megjelent kis formátumú kötetről a Nagy Brigitta, a Mindszenty Alapítvány munkatársa moderálta beszélgetésen a szerző és az illusztrátor mellett Déri Péter atya, a jánosházai Keresztelő Szent János-templom plébánosa, míg a kiadó képviseletében Laczkó Andrea osztotta meg gondolatait.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában