Sokéves hagyomány

2022.11.13. 09:00

Premier utáni fogadást tartottak a Hevesi Sándor Színházban

Pénteken este mutatta be a Hevesi Sándor Színház a Mikszáth Kálmán azonos című regényéből készült A Noszty fiú esete Tóth Marival című zenés színjátékot Farkas Ignác Jászai-díjas színművész rendezésében.

Arany Horváth Zsuzsa

A darab szereplői, a polgármester, az igazgató és a támogató képviselői a fogadáson: Besenczi Árpád, Balaicz Zoltán, Farkas Ignác, Dura Veronika, Kemes Zsuzsa, Ticz András és Fekete Csaba

Forrás: Arany Gábor / Zalai Hírlap

A zalaegerszegi színházban sokéves hagyomány az új darab premierje után fogadás, ami lehetőséget ad a közönség és művészek fehér asztalos találkozójára. A város vezetése sem mulasztja el a részvételt ezeken az alkalmakon. Pénteken este dr. Besenczi Árpád köszöntötte az asztaloknál helyet foglaló publikumot. A premier party résztvevőit arról tájékoztatta, hogy a színház a szükséges takarékossági intézkedések ellenére sem zár be, az önkormányzat talált megoldást arra, hogy a közönség az évadra tervezett az előadásokat láthassa. A színház állandó támogatói közül ezúttal a Patent csoport járult hozzá a darab színre állításához, az esten jelen volt Fekete Csaba vezérigazgató helyettes.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában