Rendezvény

2022.07.17. 11:30

A hagyományőrzés jegyében zajlott a keszthelyi Folkfeszt

Pénteken kezdődött és vasárnap zárult Keszthelyen a XIV. Keszthelyi Folkfeszt, melyen számos kiváló hagyományőrző csoport lépett fel.

Horváth-Balogh Attila

Képünkön a Kanizsa Csillagai Zenekar látható

Forrás: Horváth-Balogh Attila / Zalai Hírlap

Péntek estétől a Balaton-partra és a Zenepavilonba várták a szervezők, a Balaton Színház munkatársai a néptáncot, népzenét kedvelő közönséget a XIV. Keszthelyi Folkfeszt programjaira. A rendezvényen keszthelyi és környékbeli, többszörösen díjazott néptánc- és népzenei együttesek, illetve néptánccsoportok léptek fel. A színpadi programok mellett magyar borok és gasztronómiai termékek között is válogathatott a közönség. Pénteken a Nagyváthy Néptáncegyüttes, a Re-Folk Zenekar lépett fel, szombaton a Borvirág Táncegyüttes és a Kanizsa Csillagai Zenekar, vasárnap pedig a Tüskevár Néptáncegyüttes, valamint az Iszka Banda Zenekar adott műsort. Mindhárom napot táncház zárta a Re-Folk Zenekarral, a Bojtár Együttessel és az Iszka Bandával.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában