Rendezvények

2022.03.22. 17:00

Könyvtári internet fiesta Zalaegerszegen

A megyeszékhely könyvtárai ezen a héten az Internet fiesta jegyében több rendezvényre, vetélkedőre, előadásra, közös játékra várják olvasóikat.

ZH

Az Internet fiesta gyűjtőfogalom évek óta népszerű és hasznos tudást nyújtó programsorozatot jelent a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár, a József Attila Városi Könyvtár, az Apáczai Csere János Könyvtár gyakorlatában, amihez csatlakozott a csácsi iskolában található, Gábriel József festőművészről elnevezett településrészi könyvtár. 

 

Az idei Internet fiesta keretében eddig szó került a robotikáról, az internetes álhírekről, azok felismeréséről, tegnap pedig a digitális tudás fejlesztése szerepelt a városi könyvtárban. A megyei bibliotékában ma az internetes csalásokról hallhatnak az érdeklődők, a landorhegyi intézményben Testkontroll címmel az „okos egészségügy felnőtteknek” foglalkozásra várják a közönséget. A városrészi könyvtárban március 23-án Start címmel kezdő számítástechnikai tanfolyam indul, a gyerekeknek pedig március 24-én lesz módjuk arra, hogy a programozással ismerkedjenek. A könyvtárosok arról tájékoztatták lapunkat, hogy a tanfolyamok iránt újra élénk az érdeklődés. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában