21. Nemzetközti-Magyar Fotószalon 2021

2022.02.09. 07:00

Zalaegerszegen megtekintheti, milyen a világ a fotósok szemével (Videó)

Öt témában kínál látnivalót a 21. Nemzetközti-Magyar Fotószalon 2021-es válogatása, ami kedden nyílt meg a Keresztury VMK-ban.

Mozsár Eszter

Forrás: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

A Magyar Fotóművészek Világszövetsége (MFVSZ) egy év kihagyás után áll újra a közönség elé a seregszemlével. Idén az általános kategória mellett alkotásaikkal megemlékeztek a magyar fotográfia nagy alakja, Moholy Nagy László halálának 75. évfordulójáról, valamint feldolgozták a magyar nemzeti jelképeket is. Az általánostól eltérő látásmódot vártak a természetfotózásnál, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum ajánlására pedig a „Barátom, a bor” témában is készítettek fényképeket. A megyeszékhelyen március 4-ig látogatható tárlatot a szövetség elnöke, Patrus Sándor (jobbra) ajánlotta tegnap az érdeklődők figyelmébe. Képünk bal oldalán a díjazott dr. Simán László és Mészáros T. László között Fekete Tamás, az MFVSZ Pannon Régiójának alelnöke látható. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában