LENTI

2021.10.14. 17:00

Kerka menti napok: koncert, színház, kiállítás

A városi művelődési központban több programot is rendeznek a következő hetekben a hagyományos Kerka Menti Kulturális Napok keretében.

Korosa Titanilla

Pénteken (október 15.) nyílik meg 18 órakor Herman László képzőművész Hosszú, forró nyár című festménykiállítása, melyen köszöntőt mond Horváth László polgármester, majd a tárlatot Máthé László lendvai főkonzul és Bencze Lajos költő méltatja. Október 20-án 18 órakor Musits Róbert, az IMRO Alapítvány elnöke számol be afrikai útjáról Mindennapok Nyugat-Afrikában, élet a Szaharán túl címmel. Október 22-én 19 órakor az Ismerős Arcok zenekar ad koncertet, 25-én pedig a Pannon Várszínház művészei mutatják be A padlás című musicalt, 19 órai kezdettel. Október 28-án, csütörtökön 18 órakor Színes orchideák címmel irodalmi estre látogathatnak el az érdeklődők, akik Hűvösvölgyi Ildikó és Kautzky Armand színművészeket láthatják. Utóbbi három program ingyenes, de regisztrációhoz kötött, belépőjegyek a művelődési központban személyesen igényelhetők, hétköznapokon 9 és 16 óra között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában