Frissen Zalából

2021.09.15. 07:00

Tartalmas repertoárt kínál a Kanizsai Kulturális Központ

Nagy várakozással tekintünk az idei őszi időszak elé, hiszen a járványügyi korlátozások miatt csak május elején nyithattuk meg újra kapuinkat a közönség előtt.

Horváth-Balogh Attila

Ezt Kovácsné Mikola Mária, a Kanizsai Kulturális Központ igazgatója mondta lapunknak az őszi-téli időszak programkínálata kapcsán. Majd így folytatta:

– Bízunk abban, hogy a kulturális intézmények továbbra is fogadhatnak látogatókat, ezért a Kanizsai Kulturális Központ munkatársai teljes erőbedobással szervezik az intézményegységek őszi és téli eseményeit. A járvány ellen is felvérteztük magunkat: a vírusmentességet, a közönség és a munkatársak egészségének védelmét korszerű levegőtisztító és -fertőtlenítő berendezések szolgálják épületeinkben, közösségi helyiségeinkben – árulta el az igazgató.

S akkor álljon itt egy kis ízelítő az előttünk álló időszak kínálatából! A Hevesi Sándor Művelődési Központban mindjárt szeptember elején indult egy 12 részből álló klubkoncertsorozat, folytatódik a kedvelt Dumaszínház Nagykanizsa, a veszprémi Pannon Várszínház társulatának elő­adásában pedig ismét láthatja a közönség A Pál utcai fiúk című zenés játékot.

A Medgyaszay Házban szeptembertől újra várja az érdeklődőket a JazzKanizsa és a Retro Kávéházi Esték. A kiskanizsai Móricz Zsigmond Művelődési Házban hadtörténelmi estekkel, igényes népzenei koncertekkel és táncházakkal, remek dzsessz­koncertekkel, gyermekműsorokkal és kamaraszínházi előadással várják az őszi-téli időszakban a látoga­tókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában