Frissen Zalából

2021.09.18. 17:00

Számos kulturális élményt kínál a keszthelyi Balaton Színház

A pandémia miatt tavaly és az idei év első felében nem nézhetett színdarabokat a keszthelyi közönség sem. A most ősszel kezdődő évad azonban számos kulturális élményt kínál a Balaton Színházban.

Keszey Ágnes

Jelenet a Boeing, Boeing című vígjátékból

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Pezzetta Umberto

A közönség kiéhezett a kulturális élményekre. Ezt mutatja, hogy nyáron, amikor már lehetőség volt színházi előadások megtartására, mindegyik telt házas volt.

- Ezen felbátorodva szerettük volna újraindítani a bérletes sorozatot, viszont óvatosan álltunk neki az évad tervezésének – mondta Osvald Bálint, a Balaton Színház igazgatóhelyettese.

A 2020–2021-es évadra egy bérlettel, de műfaji sokszínűséggel készül a keszthelyi Balaton Színház.

Jelenet a Boeing, Boeing című vígjátékból
Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

A felnőttbérletes sorozatban Marc Camoletti Boeing, Boeing című vígjátékát a Hevesi Sándor Színház, Ar­thur Miller Pillantás a hídról című színművét a Zenthe Ferenc Színház színészei adják elő. Daniel Keyes Virágot Algernonnak című darabját a Pannon Várszínház, Leonyid Zorin Varsói melódia színjátékát az Orlai Produkció mutatja be. Az ifjúsági-családi bérletesek a Szent Péter esernyője vígjáték után két musicalt: az Alice csodaországban címűt és az Aranyembert láthatják-hallhatják. A gyerekek pedig zenés mesejátékokat nézhetnek, a Diótörőt, az Elátkozott királylányt és Hamupipőkét.

– Az előadások védettségi igazolvány nélkül látogathatók, de a bérletes előadásokra is vonatkozik, hogy a mindenkori járványügyi előírásoknak megfelelően tekinthetők meg – emelte ki Osvald Bálint.

A bérleteket keddtől lehet megváltani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában