hangversenyek

2021.08.03. 09:00

Világok hangja koncertek

Világok hangja címmel tart koncertet szerdán és csütörtökön a Zalaegerszegi Szimfonikus Zenekar, Szirtes Edina Mókus és a Szirtes Folk Band, Rátóti Zoltán színművész közreműködésével.

ZH

Az augusztus 4-i, szerdai hangverseny helyszíne 21 órától a keszthelyi Balaton-part lesz, az előadás a 29. Zalai Borcégér Keszthelyi Borünnep rendezvénye. Másnap, csütörtökön 19 órakor kezdődik a koncert Zalaegerszegen, a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem melletti parkolóban, a Térzene sorozat részeként. (Rossz idő esetén helyszín a hangversenyterem.) Mindkét koncert ingyenes. Tóth László, a hangversenyterem igazgatója tájékoztatott, hogy Szirtes Edina Mókus így írt a programról: Világok Hangja szimfonikus etnokoncert alapjául a közeli és távolabbi népek folklór kincsestára szolgál, táplálkozik a magyar néphagyomány végtelen gazdagságából, a balkán vagy a kisebbségi népek zenéjéből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában