Frissen Zalából

2021.08.01. 15:00

Kreatív megoldásokkal is segíti a ZalaZONE park projektjeinek megvalósulását a Kvártélyház

A ZalaZONE és a Kvártélyház Kft. kapcsolatát a kezdetektől fogva a színvonalas szakmai együttműködés jellemzi. A rendezvények mellett kreatív megoldásokkal is segítik a parkban létrehozott vagy a hozzájuk kötődő projektek megvalósulását.

Jóna István

20191105 háry andrás igazgató zalazone zalaegerszeg pezzetta umberto pu zalai hírlap

– A Kvártélyház Kft. csapata Tompa Gábor vezetésével számos alkalommal nyújtott professzionális szolgáltatást és segítséget az elmúlt években a ZalaZONE parkban megvalósuló projektekhez. A kollégák rendkívül rugalmasak, kreatívak és a szakmai feladatokat magas szinten valósítják meg – fogalmazott dr. Háry András, a ZalaZONE Ipari Park Zrt. vezetője.

Dr. Háry András: Egyre több olyan projekt van, amely igényli egy kreatív helyi szakmai partner segítségét. Fotó: ZH-Archívum

A két cég több szállal kapcsolódik egymáshoz.

– A zalaegerszegi járműipari tesztpálya létrejöttével, valamint a térségi műszaki képzésekhez kapcsolódó együttműködések erősödésével egyre több olyan projekt van, amely igényli egy kreatív helyi szakmai partner segítségét. A járvány az elmúlt évet a rendezvények tekintetében sajnos blokkolta, de azt megelőzően több éven keresztül sikeresen valósítottunk meg közös programokat. Néhány, a teljesség igénye nélkül: a korábbi MobElitás szakmai napok, a tesztpálya 2019. májusi megnyitója, a ZalaZONE Kutatási és Technológiai Központ megnyitója és a kapcsolódó szakmai nap, számos kreatív rendezvény a zalaegerszegi mérnökképzés népszerűsítése érdekében, továbbá a műszaki és a mérnöki szakmákat promotáló akciók. A rendezvények mellett segítséget kapunk a kreatív megjelenés terén is, jó példa erre a tesztpálya fogadóépületében elhelyezett, a hazai járműipar fő termékeit bemutató képsorozat. Reméljük, a járványhelyzet enyhülésével a szakmai rendezvények ismét megújult erővel indulhatnak, ezek megvalósításában a jövőben is számítunk a Kvártélyház támogatására.

Dr. Háry András hozzátette: a ZalaZONE parkban folyó munka mellett kevés ideje van, de a jövőben igyekszik aktívabban követni a Kvártélyház előadásait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában