Frissen Zalából

2021.07.31. 12:00

Répási Róbertnek sok kedvenc kvártélyházi előadása volt az évek során

Répási Róbert többszörös magyar bajnok ralikrosszversenyzőként, illetve a Répási Autószerviz tulajdonosaként és vezetőjeként is ismert a megyeszékhelyen. De nemcsak a pályák vagy a garázs benzingőzében érzi magát otthon, a Kvártélyház nyári színház is a kedvenc helyei közé tartozik.

Varga Andor

Répási Róbert nem csak a benzingőzben, a Kvártélyházban is jól érzi magát. Fotó: Zone RX

Úgy véli, a nyári színház az eltelt másfél évtizedben a helyi kulturális paletta fontos színfoltjává lett – rengeteg emlékezetes pillanattal, sok elégedett és visszajáró nézővel, illetve még számos, kiaknázásra érdemes lehetőséggel.

– A kezdetektől járunk az előadásokra, az első alkalommal megfogott minket az a különleges hangulat, amit a belvárosi belső udvar ad a programoknak – fogalmazott Répási Róbert. – Ez egyedivé teszi az itteni rendezvényeket, hiszen e miliő semmilyen más, színházi vagy egyéb környezetben nem reprodukálható. Az ódon falak, illetve a csillagos égbolt gyönyörű, persze a szabad térnek nem csak előnyei vannak, az időjárás nemegyszer megtréfált minket is az évek során. De ez olyan kellemetlenség, amit az élményekért örömmel elvisel az ember.

Répási Róbert nem csak a benzingőzben, a Kvártélyházban is jól érzi magát. Fotó: Zone RX

Répási Róbertnek sok kedvenc előadása volt az évek alatt. Amikor erről kérdeztem, a sikerre való tekintettel több évadon át műsoron tartott és az idei programban is szereplő

A padlás musicalt, a szintén zenés Hotel Mentholt, illetve az Anconai szerelmesek című darabot említette. A jövővel kapcsolatban pedig kiemelte: szívesen megnézné A Pál utcai fiúk musicalt is az egerszegi társulat előadásában. Kívánsága még idén teljesülhet, hiszen ez lesz az idei bemutató.

– A kvártélyházi estékre korábban sem egyedül jártam, mióta pedig a gyerekeink „elég nagyok”, igazi családi kikapcsolódássá lettek nálunk ezek a színházi esték – folytatta Répási Róbert. – Az is sokat elmond a hely varázsáról, hogy a lányom és a fiam szájtátva és egy mukkanás nélkül ülték végig az előadásokat, pedig többórás elfoglaltságról volt szó, és ennyi ideig egyébként semmi nem képes lekötni őket. Az egész család nevében mondhatom, nagyon várjuk az új szezont, bízunk benne, hogy a járványhelyzet is kedvezően alakul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában