Frissen Zalából

2021.07.30. 14:00

Kámán Attila is rendszeres résztvevője a nyári előadásoknak

A ZTE labdarúgócsapatának saját neveltje, Kámán Attila játszott a Budapesti Honvéd, a Siófok és a Csepel színeiben, de megfordult a dél-koreai K League küzdelmeiben is.

Kerkai Attila

Kámán Attila és Tímea asszony az idei évadot sem hagyják ki. Fotó: Pezzetta Umberto

Csatárként egykor a gólokat lőtte. Sokan azt tartották róla, bármilyen helyzetből képes a kapuba találni, és kevesen mondhatják el azt is magukról, hogy gyakorlatilag minden válogatott (serdülő, ifi, utánpótlás, olimpiai, felnőtt) tagja volt. Napjainkban pedig nyaranta ő is rendszeres résztvevője a kvártélyházi előadásoknak. Mint elmondta, neki és feleségének, Tímea asszonynak ez egy rendszeres, remek nyáresti program.

– Szeretjük a hangulatát, a stílust, a közeget és nagy élmény az is, hogy szinte mindig telt ház van – indokolta meg, mi vonzotta őket a Kvártélyházba.

Egykori futballistaként persze a telt ház eleve vonzó közeg, szerinte ez a színészeknek is hasonló atmoszférát biztosít, mint mondjuk egy sportolónak.

Kámán Attila és Tímea asszony az idei évadot sem hagyják ki. Fotó: Pezzetta Umberto

– ...hiszen mindenki szereti, ha sokan kíváncsiak a produkciójára – indokolta meg, miért. – A jó hangulatot a sok néző eleve megalapozza. Mi úgy csöppentünk bele, hogy Tompa Gábor invitálására, akivel baráti kapcsolatot ápolunk, egyszer elmentünk egy előadásra. Utána a többire. Nagyon megtetszett! A kőszínházhoz képest közvetlenebb az atmoszféra. Volt olyan eset, amikor az eső miatt negyven percet vártunk az előadásra, de nem hagytuk ott. Az is szimpatikus, hogy az előadások után a színészekkel van lehetőség találkozni, és akár gratulálni nekik egy-egy jó hangulatú este után.

Amit, ha valaki, akkor ő értékelni tud: egykor a Kámán-Sebők-Casoltan ZTE-csatársor is sokszor zsebelhette be meccsek után a szurkolók gratulációját...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában