művészeti-kulturális kavalkád

2020.08.31. 07:00

Újra megrendezik a Kultúr Korzót a nagykanizsai sétálóutcán

Szeptember 7. és 11. között a Honvéd Kaszinó és az Eraklin Táncklub Egyesület ismét megszervezi a Kultúr Korzó elnevezésű művészeti-kulturális kavalkádot az Ady utcában.

Benedek Bálint

A rendezvény részleteiről szombaton a sétálóutcán az intézmény igazgatója, Halmos Ildikó s a táncklub vezetője, Lekszikov Csaba sajtótájékoztatón beszélt. Mint leszögezték: a higiéniai szabályok fokozott betartása mellett várhatóan mindenki nagy kedvvel látogat majd el a szabadtéri ingyenes programokra. Az eseménynaptár még formálódik, az viszont biztos, hogy a feldíszített sétálóutcán 16.30 órától egészen 20 óráig várják a közönséget. Ezúttal is többnyire kanizsai csoportok lépnek fel, köztük a Honvéd Kaszinó művészeti csoportjai, s a táncklub is számos bemutatóval készül. Az már biztosnak tűnik, hogy a nyitónapon a kendlimajori festőművész, Ludvig Dániel képei „költöznek” a kaszinó galériájába, szeptember 11-én pedig a Vörös Niki Quartet ad koncertet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában