Amikor az M7-esen jövünk lefelé, nekem már jönnek az érzések

2020.05.05. 12:00

Balatoni tájat mutattak be a Margaret Island zenekar tagjai

A Margaret Island zenekar tagjai a számukra nagyon fontos balatoni tájat mutatták be a Road Movie werksorozatának legújabb epizódjában.

origo.hu

Zamárdi, 2018. augusztus 21. Lábas Viki, a Margaret Island zenekar énekese az idei Petõfi Zenei Díjak átadásán a zamárdi Strand Fesztiválon 2018. augusztus 21-én este. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

Vasárnap megjelent a Road Movie werksorozatának legújabb epizódja. Ezúttal a Margaret Island mutatta be a számára nagyon fontos balatoni tájat. Tavaly indult útjára a VOLT Produkció Road Movie-sorozata, amely keretében népszerű magyar előadók dalokkal és klipekkel mutatják be a számukra fontos magyarországi városokat, tájakat – írja az origo.hu.

Ezekhez készültek önálló riportfilmek is, amikben Till Attila a zenekarokkal-előadókkal közösen mutatja be az érintett helyeket. A Margaret Island egy fonyódi zenekar, így nem volt kérdés számukra, hogy a dalt és a hozzá készített klipet uralni fogja a Balaton.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=Um5JNCLc3Z8&feature=emb_logo

A riportfilm Balatonbogláron indul, ami azért fontos helyszín a zenekar életében, mert ott léptek fel az első formációval egy helyi tehetségkutatón. Az első fellépés részleteit egy fokhagymás lángos elfogyasztása közben részletezték a műsorvezetőnek, Till Attilának. Múzeumba, családi házba és strandra is elvitték a stábot. Az epizód végén pedig a Road Movie-s klip forgatásába is bepillanthatunk.

Kiemelt képünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában