Rendezvény

2019.05.21. 07:20

Tavaszi Zsongás: diákok adtak műsort Rédicsen

A településen a Móra Ferenc Általános Iskola és az intézmény alapítványa közös szervezésben immár 25. alkalommal rendezte meg az elmúlt hét végén a Tavaszi Zsongás című hagyományos kulturális bemutatót.

Korosa Titanilla

Egy pillanat a nyolcadik osztályosok Semmire semmi gondom című jelenetéből Fotó: Korosa Titanilla/Zalai Hírlap

Ebben az évben is sokat készültek az iskola tanulói és pedagógusai, hogy színvonalas műsorszámokkal lépjenek színpadra.

Az iskola diákjai közül szinte mindannyian szerepet kaptak a hagyományos kulturális rendezvényen. A község Bellosics Bálint Kulturális és Közösségi Házának színházterme, ahogy az elmúlt esztendőkben, úgy idén is megtelt nézőkkel, szülőkkel, nagyszülőkkel, akik szerették volna gyermeküket, unokájukat egy-egy jelenetben, hangszerrel a kezében, vagy verset szavalva a színpadon látni. A közel egy órás műsorban a 3. és 4. osztályosok anyák napi köszöntővel kedveskedtek a megjelenteknek, az 1. és 2. évfolyamosok tavaszi táncot mutattak be, a felsősök Kire ütött ez a gyerek? címmel Janikovszky Éva egyik történetét vitték színpadra.

Felléptek továbbá a művészeti iskolások hangszeres produkciókkal, illetve összeállítás hangzott el Utassy József verseiből. A programot a 8. osztályosok Semmire semmi gondom című jelenete zárta.

Egy pillanat a nyolcadik osztályosok Semmire semmi gondom című jelenetéből Fotó: Korosa Titanilla/Zalai Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában