Gálaműsort tartottak

2017.12.11. 07:01

A Swans ismét kitett magáért Kanizsán

A Swans Tánciskola vasárnap a HSMK színháztermében tartotta változatos koreográfiákkal teli, hagyományos karácsonyi gálaműsorát.

Benedek Bálint

Fotó: Szakony

Az iskolát vezető Pulai Lászlóné az évzáró gála előtti pillanatokban mesélt a felkészülésről és az idei kihívásokról.

- Új kapuk nyíltak meg előttünk azzal, hogy egy támogató felkarolt bennünket – fogalmazott. – Ennek hála talán a külföldi kapcsolatainkat hatékonyabban építhetjük, s lehetőség nyílhat a horvát partnereinkkel szorosabbra fűzni az együttműködést. Jövőre pedig Elek Tibor Zsolt személyében Bécsből egy klasszikus balett mester érkezik a klubunkhoz, aki egy új táncszínházi előadást tanít be januártól a fiataljainknak. Nyáron pedig a növendékek Szlovákiában mutathatják be tudásukat.

Fotó: Szakony

 

Fotó: Szakony

 

Fotó: Szakony

Pulai Lászlóné elmondta: a gálaműsorban a tanítványaik sokféle táncstílusból szemezgetnek, így a nívós balettprodukciók mellett a korábbi tanítványok által készített lendületes művészi moderntánc előadások is emelték az est fényét. A műsor első részében főleg a korábbi előadásokból merített a Swans, azonban a folytatásban, melyben szinte az összes csoport szerepelt, a közönség láthatott különféle kortárs táncokat, swing-jazz lépéseket is. Ezenkívül nagy sikert aratott az édesapák és lányaik közös koreográfiája, a színes, családias műsort stílusosan karácsonyi mix összeállítás zárta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!