Kvártélyház 2024

2024.06.16. 15:00

Fuisz Ádám: "Örülünk, ha maradandó élményt kapnak a vendégek"

Zalaegerszeg sűrű programkínálattal készül a nyári időszakra, az EgerszegFesztet követően, a Kvártélyház szervezésében több szabadtéri színházi produkció színesíti a vármegyeszékhely kulturális életét, majd szeptemberben Vadpörkölt- és Borfesztivállal zárul a szezon.

Pásztor András
Fuisz Ádám: A szabadtéri színházi előadások a Kvártélyházban számomra minden évben maradandó élményt nyújtanak
Fotó: Pezzetta Umberto

A megszervezéshez, lebonyolításhoz természetesen a támogatókra is nagy szükség van, szerencsére szép számmal akadnak vállalkozások, melyek fontosnak érzik a rendezvények sikeréhez való hozzájárulást. A nyári programok egyik támogatója az Inter-Tefu Kft., melynek vezetője, Fuisz Ádám beszélt a cég küldetéséről és a lokálpatriotizmus eme megnyilvánulásáról.

– Az Inter-Tefu Kft. építőipari vállalat, amelyet 2008-ban alapítottunk azzal a céllal, hogy aktív részese legyen a jelentősebb infrastruktúra-fejlesztéseknek – említette Fuisz Ádám. – A társaság Zalaegerszegen, illetve a szomszédos vármegyékben működik. A cég fő tevékenysége az útépítés, de foglalkozunk még nagy tömegű földmunkák, ipari bontási feladatok elvégzésével, hulladék-újrahasznosítással és kőbányászattal is. Jelenleg 64 munkavállalót foglalkoztatunk, akik részt vesznek a vállalat napi működésében és fejlődésében. A munka és a napi kihívások mellett Zalaegerszegen működő vállalatként ugyanakkor fontosnak tartjuk, hogy támogassuk a város rendezvényeit és programjait, a lokális közösségek fejlesztését annak érdekében, hogy erősítsük a vállalat és a közösség közötti kapcsolatokat és hozzájáruljunk a város fejlődéséhez. A programokat elsősorban anyagi források révén támogatjuk, de szükség esetén eszközök (kerítés, fuvarozás) biztosításával is hozzájárulunk a sikerhez. Úgy gondolom, hogy a zalaegerszegi nyári rendezvények változatos és színvonalas kikapcsolódási lehetőséget kínálnak mind a helyiek, mind az idelátogatók számára, külön kiemelném a szabadtéri színházi előadásokat a Kvártélyházban, melyek számomra minden évben maradandó élményt nyújtanak – fogalmazott Fuisz Ádám.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában