Kiállítás

2017.11.14. 15:06

Tükördimenzió: alkotás és gyógyítás

Gondolkodásra szeretné sarkallni képei nézőit Berki Nóra, akinek az életében az alkotás gyógyítást és gyógyulást is jelent. Önálló tárlata hétfőn este nyílt meg a gyenesdiási községházán.

Keszey Ágnes

Berki Nóra

„A gyógyítás és a művészet egy tőről fakad”- – mondta Fülöp Csenge lélekgyógyász Berki Nóra kiállításának megnyitóján. Az ifjú keszthelyi festő gyermekkora óta alkot, gyógytornászként végzett, s művészeti, kreatív alkotócsoportot is vezet. Berki Nóra így vall művészetéről: „Előszeretettel bújtatok mondanivalót a vászonra, ami reményeim szerint gondolkodásra sarkallja az érdeklődőket. A képeimen szeretnék egy darabka csodát átadni, ami szikrát gyújthat másokban! Hiszem, hogy egy művésznek felelőssége van a képeiért és azért, hogy azokon keresztül mit ad a világnak Az alkotás számomra is gyógyulás, sok ötletem meditációkban feltűnő képekből ered, vagy álmokból, a folyamat maga pedig elmélyült flow élményt nyújt, ahol megszűnik az idő és a tér.”

Fülöp Csenge nyitotta meg a tárlatot Fotó: A szerző

 

Berki Nóra

Az alkotó nem csak fest, hanem verseket is ír, terve egy kötet megjelentetése is.

Berki Nóra Tükördimenzió című tárlata december 5-ig látható a gyenesdiási Községházán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában