Évadnyitó

2017.11.22. 09:30

Libavacsorával nyitották az évadot

Hagyományosan Márton napjához és egy közösen készített, majd elköltött libavacsorához köti évadnyitó társulati ülését a besenyői Amatőr Karinthy Színpad.

Fincza Zsuzsa

A közösségi házban vasárnap tartott rendezvényen Horváth Miklós, a Besenyő a 2000-es Években Alapítvány elnöke jól sikerült évről adott számot, melynek keretében például sikerült tökéletesen megoldani a ház külső és belső hangosítását. Semetkéné Szipőcs Erika, az amatőr színpad vezetője elmondta: a december 9-én 15 órakor kezdődő Mikulás-ünnepen a dramaturgnak készülő gimnazista, Góczi Réka „A Télapó munkahelye” című mesejátékát mutatják be a gyerkőcöknek. A jövő évet a magyar kultúra napjának ünnepségével kezdik. Újdonság, hogy a közösségi házban próbál a Zuggó Gyula alapította Retro Company, mely a 60-70-es évek slágereit játssza. Bemutatkozásul, az amatőr színpad évadnyitóján már ők húzták a talpalávalót.

A közösségi házban vasárnap tartott rendezvényen Horváth Miklós, a Besenyő a 2000-es Években Alapítvány elnöke jól sikerült évről adott számot, melynek keretében például sikerült tökéletesen megoldani a ház külső és belső hangosítását.

A besenyői Amatőr Karinthy Színpad társulatának tagjai és barátaik Fotó: Fincza Zsuzsa

Semetkéné Szipőcs Erika, az amatőr színpad vezetője elmondta: a december 9-én 15 órakor kezdődő Mikulás-ünnepen a dramaturgnak készülő gimnazista, Góczi Réka „A Télapó munkahelye” című mesejátékát mutatják be a gyerkőcöknek. A jövő évet a magyar kultúra napjának ünnepségével kezdik. Újdonság, hogy a közösségi házban próbál a Zuggó Gyula alapította Retro Company, mely a 60-70-es évek slágereit játssza. Bemutatkozásul, az amatőr színpad évadnyitóján már ők húzták a talpalávalót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában