Fórum

2017.10.27. 08:41

Lakossági fórum sajtóklub résztvevőkkel a megyeszékhelyen

Nagy mozgósításban vagyunk, de ez még nem kampány, mert az majd akkor indul, amikor a köztársasági elnök kijelöli a parlamenti választás időpontját.

Arany Gábor

Ezt Vigh László országgyűlési képviselő mondta a csütörtökön este a Keresztury VMK-ban rendezett lakossági fórum előtti sajtótájékoztatón.

Az események azt mutatják, hogy Magyarországot megint megtámadták: szeretnének olyan polgárokat beköltöztetni, akikkel mi nem kívánunk együtt élni. A nemzeti konzultáció és az ahhoz kapcsolódó fórumok segítik a polgári, keresztény kormányt, a konzervatív oldalt, hogy felmutassa Brüsszelben és a világ előtt a politikájának támogatottságát.

A témában tartott múltkori népszavazáson 3,3 millió ember mondta el véleményét, miközben 2,2 millióra tehető a Fidesz-KDNP támogatóinak száma, emlékeztetett Vigh László. A Zalaegerszeg Barátai Egyesület által szervezett fórum bevezetőjében Bali Zoltán az egyesület képviseletében elmondta, hogy 2015-ben azért alapították a szervezetet, hogy az ország sorsáról hasonlóan gondolkodó embereknek programokat, rendezvényeket biztosítsanak.

Az eltelt évek során 21 előadást, 6 workshopot, két külföldi utazást és két karitatív rendezvényt tartottak meg. A lakossági fórumon a televízióból ismert sajtóklub publicistái, Huth Gergely, Bencsik András és Lovas István vettek részt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában