Rétvári Bence

2017.10.17. 19:37

Fórum a Soros-tervről

– Ha egyszer elindul a menekültek automatikus, nagyarányú betelepítése, az visszafordíthatatlanul megváltoztatja a társadalmi viszonyokat, legfőképpen a közbiztonságot – jelentette ki kedden Rétvári Bence.

Szabó Zsófia

Fotó: Szakony Attila

Az Emmi parlamenti államtitkára a múlt héten kezdődött nemzeti konzultáció keretében érkezett a városba.

A Honvéd Kaszinóban rendezett, közel kétszáz ember részvételével zajló teltházas lakossági fórum előtt Cseresnyés Péter államtitkárral közösen tartott sajtótájékoztatót.

Fotós: Szakony Attila

Elöljáróban Cseresnyés Péter jelezte: a nemzeti konzultáció során vitatják meg az állampolgárokkal közösen, milyen helyzet alakult ki mára Európában.

– Magyar Magyarországot és európai Európát szeretnénk – ezt Rétvári Bence államtitkár mondta. – Ezért indítottuk el a nemzeti konzultációt, mivel a Soros-terv végrehajtása, vagy végre nem hajtása a legfontosabb kérdés Európa és Magyarország számára – közölte. Azt is: a múlt hétvégi osztrák és a korábbi német választások legfontosabb témája a bevándorlás kérdése volt, amivel a Soros-terv is foglalkozik. A cél évente egymillió ember automatikus betelepítése Európába. Ezt külön ügynökség felügyelné, mondta, s a betelepülőknek 9 millió forintnak megfelelő szociális támogatást is adnának, aminek jó részét a tagállamoktól vennék el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában