Dr. Pogátsa Zoltán közgazdász, politológus tartott előadást

2024.04.04. 10:00

Tudományos Stand Up Estek a Keresztury VMK-ban

A Keresztury Dezső VMK népszerű ismeretterjesztő sorozatot indított, a korunk fontos kérdéseit feszegető, tudományos igényességű, de közérthető előadásokon választ kaphatunk a klímaváltozás, a globális gazdaság, a mesterséges intelligencia témakörében felvetődő problémákra, neves előadók, tudósok jóvoltából.

Arany Horváth Zsuzsa

Nagy Johanna, a Keresztury VMK munkatársa, a Tudományos Stand Up Estek szervezője, dr. Pogátsa Zoltán közgazdász és Flaisz Gergő, a Keresztury VMK igazgatója az előadás előtt

Fotó: Arany Gábor

Április 3-án, szerdán este dr. Pogátsa Zoltán közgazdász, politológus tartott vetített képes előadást Globális elit címmel. A termet zsúfolásig megtöltő közönség a világ gazdaságát uraló tendenciákról, az azokat mozgató személyiségekről, családokról, csoportokról hallhatott izgalmas tényeket, összefüggéseket. Az elhangzottakra hamarosan visszatérünk.

A Tudományos Stand Up Estek sorozat legközelebbi vendége május 14-én Mérő László matematikus, pszichológus lesz, aki a mesterséges intelligenciáról beszél majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában