Rengeteg felajánlás és segítség

2024.04.08. 16:30

Telt ház az állatsimogató jótékonysági bálján

Az elmúlt szombaton tartották a zalaegerszegi, csácsi Állatsimogató és Állatotthon jótékonysági bálját a Napfény étteremben. Több, mint 140 fő vett részt a jótékonysági rendezvényen. A telt házas eseményen jelentős mennyiségű pénzadomány és felajánlás gyűlt össze az állatokért.

Fehér Márk

Kovács Zoltán az állatotthon vezetője és Dittmár Roland a pénzfal előtt

Fotó: Godina Rózsa

Az állatsimogató megsegítésére hónapokkal ezelőtt létrejött egy facebookcsoport, amely mára 1800 tagot számlál. Időről időre különféle akciók indulnak, segítők és szakemberek fognak össze, munkálkodnak az állatkertért. Jelenleg a legnagyobb munkájuk a tigrisek kerítésének megemelése. Most pedig egy telt házas rendezvényen mutatták meg, mennyien is vannak. 

Telt ház
Dömötör János (bal szélen), az összefogás csoport vezetője is ellátogatott a telt házas eseményre. Középen Kovács Zoltán, az állatsimogató vezetője.

Telt ház a jótékonysági rendezvényen

Múlt szombatra  jótékonysági estet szerveztek az állatsimogató javára. A zalaegerszegi Napfény étteremben tartott rendezvényre már elővételben elfogyott a 140 darab vacsorajegy, az esti bulira pedig még többen érkeztek. 

Több helyi vállalkozás és magánszemély ajánlott fel adományt és tombolanyereményeket. Televíziókat, ajándékutalványokat, szolgálatatásokat a tombolához, és volt pékség, amely süteményeket, pogácsát adományozott az estre. Németh Ágnes kosárlabdázó egy dedikált kosárlabdát is felajánlott, amelynek nagy sikere volt.

Ugyan a szervezők nem szerették volna nyilvánosságra hozni a befolyt összeg nagyságát, de a támogatói jegyekkel, a tombolával és az egyéb adományokkal együtt, ahogy fogalmaztak, jelentős összeg gyűlt össze az állatok javára. Az állatsimogató fejlesztéséhez nemrég a városi önkormányzat is hozzájárult 1,5 millió forinttal. A befolyt összeget a tigrisek ketrecének felújítására fogják felhasználni.

Telt ház
Hajnalig tartó mulatozás volt a késő este programja.
Fotó: Godina Rózsa


A hajnalig tartó mulatozás hangulatáért Kovács Klaudia és Kovács Csaba volt a felelős. Dittmár Roland, világszinten elismert artista (aki egyébként az állatotthon vezetőjének, Zolinak jó barátja) is tiszteletét tette az eseményen. Énekkel és humorral színesítette az est programját.
 

 

Az állatkert fejlesztéseiről itt láthatnak videót: 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában