Kamionok és autók seregszemléje

2024.04.10. 13:00

Tavaszi autóstalálkozó a Kanizsa Aréna parkolójában

Nagykanizsán április 13-án szombaton a Kanizsa Aréna parkolójában 9 órakor második alkalommal szervezi meg a Cars Fanatik Klub a Tavasznyitó élményautózást és autóstalálkozót.

Benedek Bálint

A tavalyi találkozó szlalomversenyének pillanatai a parkolóban, az idén ehelyett a drift taxizás élményét lehet kipróbálni

Fotó: Fotó/Archív: Szakony Attila

A részletekről az autósokat tömörítő csoport vezetője, Birkás Nikolett beszélt. Elmondta: az előző összejövetel sikerén felbuzdulva döntöttek az újabb rendezvény megszervezése mellett. Aki rajong a robbanómotorokért, a kipufogógáz szagáért, annak a találkozón a helye, hiszen megannyi autócsodán kívül kamionok is felvonulnak.

- Az egyik tagunkon keresztül még Németországból is bejelentkezett egy BMW kocsikból álló konvoj - folytatta. - Rajtuk kívül osztrák és szlovén vendégeket is várunk, de természetesen bárki jöhet, aki megmutatná, milyen járgány pihent eddig a garázsában. Viszont a motorosokat, kerékpárosokat ugyanúgy várunk. 

Fotó: Fotó/Archív: Szakony Attila

A programok között lesz lehetőség extrém drift taxizásra, de a kamionokat nemcsak megnézni lehet, hanem kipróbálásra is lesz lehetőség. A különféle versenyek közül tartanak hangnyomás mérést kipufogó és Hifi kategóriában, de összemérhetik az érdeklődők a tudásukat hengerfejdobálásban, kerékcserében, felnikitartásban, anyacsavar-keresésben is. S természetesen az autószépségverseny egész nap, a 20 órás kapuzárásig tart.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában