Gyerekek adtak műsort a nagyszüleiknek

2024.04.21. 15:47

Szépkorúakat köszöntöttek Kustánszegen

Bevezetőjében Bécs Tiborné polgármester fejezte ki háláját a résztvevőknek mindazért, amit az elmúlt évtizedekben a településért tettek.

Zaol.hu

Képaláírás: Pácsonyi Imre, Bécs Tiborné, Bodó László, Bodó Lászlóné, Vigh László

Fotó: ZH

Szépkorúakat köszöntöttek pénteken a göcseji település művelődési házában. Szavaihoz csatlakozva  Vigh László országgyűlési képviselő hangsúlyozta, mindazon érték, amit életük munkájával létrehoztak eltörpül ahhoz, amit a család, a felnevelt gyermekek, és nekik köszönhetően az unokák jelentenek. Ez az élet értelme, és az a szülő, aki szerető kapcsolatot ápol gyermekeivel, unokáival, az sokáig él, szögezte le.. A rendezvényen részt vett Pácsonyi Imre, a vármegyei közgyűlés alelnöke, a Zala Megyei Idősügyi Tanács elnöke, aki az előtte szólókhoz csatlakozva méltatta a kustánszegi szépkorúakat. Ez alkalommal külön is köszöntötték a település legidősebbjeit, a 89 éves Bodó Lászlónét, és férjét, a 93 esztendős Bodó Lászlót. Ezt követően a kustánszegi óvodások, iskolások adtak műsort,  a vacsorával zárult program hangulatához a Zalaapáti Harmonika Zenekar muzsikája járult hozzá.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában