A NagyOn Kanizsa Egyesület ismét benyújtja kérelmét

2024.04.04. 19:00

Nem kaptak hozzájárulást a május elsejére tervezett közösségi programjuk lebonyolításához

"Sajnálattal, ugyanakkor nem túl meglepetten értesültünk arról, hogy a nagykanizsai önkormányzat tulajdonosi bizottsága nem ad hozzájárulást a május elsejére tervezett közösségi programunk lebonyolításához a Csónakázó-tónál" – fogalmazott Bodnár Attila, a NagyOn Kanizsa Egyesület tagja, miután a legutóbbi közgyűlésen ezt kijelentette dr. Fodor Csaba, a bizottság elnöke.

Pásztor András

A tavalyi augusztus 20-i rendezvényen több ezren voltak

Forrás: ZH-Archívum

Bodnár Attila elmondta: a tavalyi augusztus 20-i rendezvényük sikerén felbuzdulva kezdték el megszervezni a május elsejei, koncertekkel és egyéb közösségi programokkal átszőtt rendezvényt, ám a helyszín biztosítására vonatkozó kérelmüket először napirendre sem vette a tulajdonosi bizottság, később pedig olyan információkat kértek, amelyek korábban nem voltak feltételei a kérelem benyújtásának.
– Ha dr. Fodor Csaba bizottsági elnök előre tudta – mint ahogy azt kijelentette –, hogy nem kapunk engedélyt a bizottságtól a Csónakázó-tó használatára, akkor miért kellett ezt a színjátékot eljátszani? – kérdezte Bodnár Attila, aki hozzátette: egyesületük nem politikai nagygyűlést akar tartani, hanem egy kellemes és szórakoztató délutánt szervezni a város lakosságának, ezért kérik dr. Fodor Csabát, hogy támogassa ezt a kikapcsolódási lehetőséget a nagykanizsaiaknak. – A május elsejei rendezvényünkön több koncert is lenne, a helyi csoportokon túl fellépne Dolly, a Gypo Circus, az Új Babylon - Omega Tribute Zenekar, s az est tűzijátékkal zárulna. Nyilván a fellépő zenekarokkal már jóval korábban le kellett egyeztetni az időpontot, ezért is sajnáljuk, hogy a bizottság megpróbálja megakadályozni, hogy a kanizsaiak egy ilyen rendezvényen részt vehessenek.
Bodnár Attila jelezte: a fentiektől függetlenül ismét benyújtják a helyszínre vonatkozó kérelmüket és remélik, hogy pozitív döntés fog születni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában