Bene Csaba értékelése

2024.04.09. 14:30

Mi a célja az ÉVE aláírásgyűjtésének?

Ha az Éljen VárosuNK! Egyesület (ÉVE) tagjai nem csak a Kanizsa Médiaház által közzétett hírekből tájékozódnának, hanem valós híreket is olvasnának, akkor megkímélhették volna magukat attól, hogy ismét közröhej tárgyai legyenek - fogalmazott Bene Csaba, a kanizsai Fidesz elnökségi tagja annak kapcsán, hogy az ÉVE aláírásokat gyűjt azért, hogy az M9-es nyomvonala Nagykanizsát is érintse.

Pásztor András

Bene Csaba: a lakosság félrevezetése helyett, a város valós problémáival foglalkozzon az ÉVE

Fotó: Pásztor András

Mint azt Bene Csaba elmondta: az M9-es autópályát a vidék körútjának nevezik, hiszen az országot hosszanti irányba köti majd össze. A tervezett nyomvonal Debrecent, Békéscsabát, Szegedet, Pécset, Kaposvárt, Nagykanizsát, Zalaegerszeget, Körmendet, Szombathelyt és Kőszeget is érinti.

Ezek a legfrissebb információk, melyek egyébként március 18-án jelentek meg a Világgazdaságban - mondta Bene Csaba, aki mindezek tükrében nem érti, hogy az ÉVE miért gyűjt aláírásokat az M9-es ügyében. - Kétlem, hogy az aláírásgyűjtésnek az M9-es nyomvonala miatti aggódás lenne az igazi célja, talán inkább saját szavazóbázisát akarja építeni az ÉVE. De ha már Fodor Csaba és társai ennyire a szívükön viselik a kormányzati munkát talán gyűjthetnének aláírásokat a 13. havi nyugdíj megtartása mellett is, ezeket ugyanis a korábbi szocialista kormányzat vette el az emberektől, a Fidesz-KDNP kormány pedig visszaadta.

Bene Csaba végezetül úgy fogalmazott: ha az ÉVE a város valós problémáival foglalkozna, nem pedig a lakosság félrevezetésével, akkor Nagykanizsa is előrébb tartana. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában