Kilencedik alkalommal rendezték meg

2024.04.20. 13:30

Aludj máskor – a Kölcsey-gimnázium csapata nyerte meg a 24 órás vetélkedőt

Arany Gábor

A 24 órás versenyt megnyerő Kölcsey-gimnázium csapata

Fotó: A szerző

A Kölcsey Ferenc Gimnázium csapata nyert meg a kilencedik alkalommal megrendezett Aludj máskor versenyt A Városi Diákönkormányzat, a Keresztury VMK, valamint a Diadém Rendezvényiroda szervezte programon pénteken 9 órától kezdve  változatos feladatok sokaságát kellett megoldani 24 órán a hat középiskolai csapat 210 versenyzőjének. Nagyon sokakat mozgatott meg a program, jó ezt látni, mert vetélkedni csak akkor lehet, ha vannak nevezők. Köszönet illeti a szervezőket az idei diáknapokat lezáró közösségépítő rendezvényért. Ezt dr. Vadvári Tibor alpolgármester fogalmazta meg, aki szombaton a díjakat, oklevelek átadta a versenyzőknek. 

A második helyen végzett Ady-gimnázium oklevelét dr. Vadvári Tibortól Lóránt Barbara vette át 
A holtversenyben harmadik helyet elért Ganz-technikum csapatának járók kupát dr. Vadvári Tibortól Dobi László Márk vette át. Az oklevelet Szuper Ildikó, Zalaegerszeg Felsőfokú Oktatásáért Közalapítvány ügyvivője adta át 
A holtversenyben harmadik helyet elért Zrínyi-gimnázium csapatának járók oklevelet Kovács Noémi vette át dr. Vadvári Tibortól.
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában