Sajtótájékoztató

2024.03.14. 07:30

Új burkolatot kap a nagykanizsai Napsugár utca

A palini városrészben található, Napsugár utca felújításáról tartott sajtótájékoztatót kedden dr. Erdős László, a Fidesz önkormányzati képviselője.

Pásztor András

Dr. Erdős László a Napsugár utca állapotát mutatja

Fotó: Gergely Szilárd

Mint az dr. Erdős László elmondta: a Napsugár utca az egyik legrosszabb állapotban lévő aszfaltborítással rendelkezik, helyenként 5-10 négyzetméteres hibák, kátyúk tarkítják a kopóréteg lepusztulása miatt.

– Esőzések után megáll a víz a mélyedésekben, s mivel nincs járda az utcában, ezért nagyon problémás a gyalogos vagy a kerékpáros közlekedés – említette a képviselő, aki hozzátette: az elmúlt években számos lakossági panaszt kapott az utca állapotával kapcsolatban. – A közgyűlésen több alkalommal is kértem az utca aszfaltborításának felújítását, ám 2020-ban ezt nem támogatta az Éljen VárosuNK! Egyesület (ÉVE) frakciója. Az idei költségvetési vitában is felhoztam a témát, amit most a többségi frakció is támogatott, így elérhető közelségbe került a rekonstrukció. A közgyűlés közel 19 millió forintot szavazott meg az utca aszfaltozására – közölte az önkormányzati  képviselő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában