Nyusziország Csáfordon

2024.03.20. 15:00

Tojáskeresés a répaföldön át nyuszik között

Közös tojásfadíszítéssel, nyuszilufi-hajtogatással és nyuszipajtásokkal tojáskereséssel várják az érdeklődőket és a gyermekes családokat március 24-én, vasárnap 14 órától Zalaszentgrót Csáfordi településrészén.

Antal Lívia

Fotó: ZH

A szervezők arra biztatják a gyerekeket, hogy hozzanak magukkal egy díszített tojást a tojásfára, és vegyenek részt a sorsoláson, amelynek díja egy igazi meglepetés lesz. Igazi kalandtúra vár a gyerekekre, akik répaföldön át juthatnak el a nyusziország szívébe. Útközben bújócskázó, szaladgáló nyuszikkal találkozhatnak a virágos réten, és felfedezhetik lábnyomukat a fűben. Szelfizni is lehet velük, de meg is simogathatják őket. Ha pedig a készülő tojásokat szeretnék látni a gyerekek, át kell bújniuk a nyúlodún és megkeresni a tojásokkal teli fészket. Ha mindent jól csinálnak és ügyesek, a túloldalon vár rájuk az átjáró tojásföldre, ahol a nyuszik már festik a tojásokat. A szervezők mindenkinek jó szórakozást kívánnak programjukhoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában