Dr. Monduk Péter a mozgáskészség megőrzéséről

2024.03.28. 12:30

Öregember nem vén ember - előadás a Zalaegerszegi Szív- és Érbeteg Egyesület összejövetelén

Dr. Monduk Péter reumatológus szakfőorvos tartott előadást szerdán délután a Zalaegerszegi Szív- és Érbeteg Egyesület összejövetelén a Keresztury Dezső Városi Művelődési Központban.

Arany Horváth Zsuzsa

Vidovicsné Bene Erzsébet, az egyesület elnökhelyettese és dr. Monduk Péter reumatológus főorvos

Fotó: Pezzetta Umberto

Az Öregember nem vén ember. Mindig van felfelé! címet viselő előadás az idősebb korosztály mozgáskészségének megőrzésére helyezte a hangsúlyt. Dr. Monduk Péter  az egyetemet Szegeden végezte,  a pesti rezidens évek után Hévízen szerzett reumatológiai szakvizsgát. Keszthelyi lakosként a Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház reumatológia ambulanciáján részállásban, a hévízi MH EK Mozgásszervi Rehabilitációs Intézet (HÉMORI/Honvéd Kórház) I. rehabilitációs osztályán és reumatológia ambulanciáján dolgozik. Szakterülete a sportsérülés, gerincbetegség, ízületi kopás, csontritkulás, autoimmun betegség. Az ismeretterjesztés mellett a dr. Németh Barnabás főorvos elnöklete mellett működő klub aktuális szervezeti ügyeit is megvitatták az egyesület tagjai.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában