Forgalomkorlátozás

2024.03.13. 12:12

Lezárják a zalaegerszegi Köztársaság útja egy szakaszát

Teljesen lezárják a Köztársaság úton a Závodszky utca és Gyimesi utca közötti szakaszát március 18. és március 29. között, szennyvízcsatorna-felújítási munka miatt, közölte a polgármesteri hivatal műszaki osztálya.

Zaol.hu
Microsoft Word - Sajtóanyaghoz

A projekt modern technológiával készül, úgynevezett kitakarás nélküli bélelési technikával, ami jóval gyorsabb és költséghatékonyabb a hagyományos technológiánál, írták. A kivitelezés ideje alatt a Köztársaság úton a Závodszky utca és Gyimesi utca közötti szakaszon teljes útzár lép érvénybe, a helyszínre csak a tömegközlekedési és a megkülönböztető jelzést használó járművek hajthatnak be. A Fejér György utca és az Átalszegett út közötti útszakaszt nem zárják le, azonban a helyszínen folyamatos, lámpás forgalomkorlátozásokra kell számítani. A Kertvárosban közlekedőket arra kérik, hogy a rekonstrukció idején lehetőség szerint kerüljék el a beruházás helyszínét, vegyék igénybe a párhuzamos utakat, a Hegyalja, Erdész vagy Átalszegett utcát.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában