Köszönet a támogatóknak és az önkénteseknek

2024.03.02. 12:00

Idén 25 éves a Bogáncs Állatmenhely

Családias, meghitt összejövetelen ünnepelték pénteken este Zalaegerszegen, a Contrast Bisztróban a helyi Bogáncs Állatmenhely 25. születésnapját. A rendezvényen részt vett Balaicz Zoltán polgármester, aki az önkormányzat elismerő oklevelét nyújtotta át az állatmentő, állatvédő civil szervezetnek.

Mozsár Eszter

Az idén 25 éves Bogáncs Állatmenhely munkáját elismerő oklevéllel köszönte meg Balaicz Zoltán polgármester. Mellette dr. Szittya Borbála egyesületi elnök és Abai Erika titkár.

Fotó: Tóth János

A rendezvénnyel elsősorban támogatóiknak és önzetlen segítőiknek szerettek volna köszönetet mondani, tájékoztatott Abai Erika, a Bogáncs Zalaegerszegi Állatvédő Egyesület titkára. Programjukra a tagokon és hazai szimpatizánsokon kívül az őket segítő németországi egyesületek képviselői is meghívást kaptak. Az állatmenhely munkáját az adományokon kívül nagyon sok magánszemély és intézmény, iskola úgy is támogatja, hogy rendszeresen sétáltatják a mentett kutyákat vagy éppen érzékenyítő programokat tartanak. Az esten röviden ismertették az elmúlt huszonöt esztendő küzdelmét, munkáját, miközben a jövőbeni tervekről is szó esett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában