Nőnap az idősek klubjánál

2024.03.17. 07:40

A férfiak és a hölgyek is készültek műsorral Lovásziban

Nőnapi rendezvényt tartott Lovásziban az Olajbányász Nyugdíjas Klub.

Korosa Titanilla

A hölgyek táncprodukciót adtak elő...

Fotó: Korosa Titanilla

A szórakoztató műsor előtt a hölgyeket virággal köszöntötte Kovács Ferenc, Lovászi polgármestere, valamint ajándékkal készült még Bene Nándor Tornyiszentmiklós és Kondákor József Tormafölde polgármestere is.

A rendezvényen több mint 70-en vettek részt, a műsort Jordanics Gábor, a klub egyik tagja állította össze. A férfiak dalcsokorral készültek, a hölgyek tánccal köszönték nekik meg a színvonalas műsort. Mindkét csapat már egy hónapja nagy izgalommal készült az ünnepségre. A táncos lábú lányoknak a szirtaki táncot Szabó Zilia és Szabó László tanította be. A férfikórust Boa Szilvia és Soós Veronika készítette fel. Tájcsnek Károly Ady Endre: Mert engem szeretsz című versét és a Régi magyar áldást szavalta el. A nőnapi programon képzeletbeli repülőúton is részt vehettek a klubtagok, Görögországba, Franciaországba és Olaszországba látogattak el képzeletben a táncok és dalok útján.

...a férfiak dalokat énekeltek.
Fotó: Korosa Titanilla

A szórakozás vacsorával és fergeteges táncmulatsággal zárták, ahol mindenki nagyon jól érezte magát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában