Ilus néni 1924. február 10-én született

2024.02.13. 19:00

Zalaegerszeg 100 éves lakóját köszöntötték

Horváth Ferencnét 100 éves születésnapja alkalmából köszöntötte Balaicz Zoltán polgármester kedden, aki a magyar kormány emléklapját is átadta neki Orbán Viktor miniszterelnök üzenetével.

Antal Lívia

A fotón az ünnepelt fia, Horváth Ferenc, Balaicz Zoltán polgármester, Ilus néni lánya, Pauer Istvánné, a szülinapos Ilus néni, Sényi Istvánné (rokon), Herkliné Ebedli Gyöngyi képviselő és Kövér Sándorné, az ünnepelt unokája

Fotó: Pezzetta Umberto

Ilus néni a csácsi városrészben lakik, közel a fiához. Herkliné Ebedli Gyöngyi, a városrész önkormányzati képviselője is köszöntötte. Ilus néni Tekenyén született 1924. február 10-én. Családja körében szombaton ünnepelt, a vasárnapi szentmisén pedig a helyi közösség ünnepelte. Két gyermeke mellett öt unokája és kilenc dédunokája van, akik közül a legfiatalabb még középiskolás. Ilus néni ellátja magát, és süt is. Hálásan köszönte a figyelmességet. Elmondta, mindenki szereti, a Jóisten is, a rózsafüzér mindig ott van a zsebében. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában