Farsangbúcsúztató és nőnap

2024.02.20. 15:30

Változás a Szépkorúak Civil Szervezete vezetésében Lentiben

Szombaton tartotta Lentiben a Szépkorúak Civil Szervezete hagyományos farsangbúcsúztató és egyben előrehozott nőnapi összejövetelét az egyik helyi étteremben.

Korosa Titanilla

Barta Ödönné (jobbról) egészségügyi állapotára hivatkozva lemondott az elnöki tisztségről

Fotó: Korosa Titanilla

A résztvevőket Horváth László, a város polgármestere köszöntötte, külön a hölgyeket is a közelgő nőnap alkalmából, majd dr. Paczolay Ilona és Krisztánovics György szavalatait hallhatták a megjelentek az ünnephez kapcsolódóan.

Horváth László polgármester (középen) köszöntötte az ünnepségen a szépkorúak klubjának tagjait Lentiben
Fotó: Korosa Titanilla

A rendezvényen ezt követően Barta Ödönné, a szervezet vezetője köszönte meg a tagoknak és a vendégeknek a részvételt, majd egészségi állapotára hivatkozva bejelentette lemondását az elnöki tisztségről, bízva abban, hogy lesz a tagok közül, aki a helyébe lép és folytatja munkáját, hogy tovább működjön a mintegy 50 tagot számláló civil szervezet.

Barta Ödönné ezt követően emléklapokat adott át a klub munkáját segítőknek. A rendezvény zárásig vacsorával, jelmezes felvonulással, tombolasorsolással, valamint tánccal folytatódott.

A szépkorúak klubjának idei rendezvényeit az elnök lemondása miatt egy időre elhalasztják, a következő hetekben az esetleges új vezető megválasztásról egyeztet a tagság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában