Búcsú tizennégy év után

2024.02.23. 20:41

Papp Gábor nem indul újra Hévíz polgármesteri tisztségéért

Papp Gábor nem indul újra a polgármesteri székért, a hévízi városvezető Facebook-oldalán, videóüzenetben jelentette be a döntését.

Péter B. Árpád

Papp Gábor: Ez szolgálja most a város javát, és számomra ez a legfontosabb

Forrás: ZH

„Tizennégy év polgármesteri munka után úgy döntöttem, nem indulok újra a polgármesteri székért. Tudom, hogy ez sok embert meglep, de úgy érzem, a lehető legjobb döntést hoztam”, fogalmazott Papp Gábor.

– Hévíz nekem igazán az otthonom, mindent szeretek ebben a városban. Ezer szállal kötődöm Hévízhez, hűségem és szenvedélyem tagadhatatlan. De pontosan ez mutatja meg igazán, hogy miért hoztam meg ezt a döntést. Az elmúlt években emberfeletti munkát kellett végeznem azért, hogy Hévíz talpon maradjon, és ez minden kétséget kizáróan sikerült. A várost és vállalt feladatomat minden elé helyeztem, s az összes tettem azt a célt szolgálta, hogy a Hévíznek és a benne élőknek jobb legyen – szögezte le a fürdőváros polgármestere.

Papp Gábor arról is beszélt, az évek során egyre jobban megtanulta, hogy nem lehet mindenkinek megfelelni, mégis a legkevesebb, amivel most tartozik, az az őszinteség.

– Úgy gondolom, szükség van az új energiákra és a megújulásra. Hiszem, hogy ez szolgálja most a város javát, és számomra ez a legfontosabb. Köszönöm az elmúlt 14 éves bizalmukat és kollégáim kitartó munkáját. Bízom abban, hogy Hévíz a megújulás útjára léphet, és tovább szolgálhatom Hévízt és a hévízieket – zárta videóüzenetét a városvezető.

Papp Gábor 2010 óta a fürdőváros polgármestere, nevéhez számos fejlesztés, beruházás és Hévíz megújulása fűződik. A jelenleg érvényes szabályok szerint – függetlenül a júniusi helyhatósági választástól – szeptember végéig ő áll az önkormányzat élén, hiszen akkor zárul a mostani ciklus. Az új polgármestert várhatóan októberben iktatják be tisztségébe.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában