Farsangi bál

2024.02.08. 13:30

Összefognak Nagykanizsán a palini városrészért

A palini városrész Inkey-iskolájának tornatermében rendezték meg a Palini Sport és Kulturális Egyesület farsangi bálját.

Benedek Bálint

A talpalávalót a Mura Band szolgáltatta

Fotó: Benedek Bálint

Az eseményt a szervező egyesület elnöke, Kuti László nyitotta meg. Elmondta: a több mint húszéves hagyományra visszatekintő bálra szüksége van a városrész közösségének. Az ilyen találkozások pedig lehetőséget nyújtanak a közvetlenebb beszélgetésre, mulatozásra is. A bál megtartásához sok segítséget nyújt az intézmény, valamint több segítő dolgozik azon, hogy minden a helyére kerülhessen.

- A bál bevételét, mint eddig mindig, a rendezvényeink költségére fordítjuk - folytatta. - Az idén tavasszal vagy nyáron tervezünk egy családi napot a labdarúgópályán, illetve az idén is megtartjuk a szüreti felvonulásunkat, bállal.

Ezt követően Gábris Jácint, a városrész önkormányzati képviselője köszöntötte a népes csapatot. Elmondta: jó érzés ennyi farsangi bálozót látni, akik kilépve a mókuskerékből felhőtlenül szórakozhatnak az estén.

- Jó érzés, hogy a palini városrészben van egy olyan egyesület, amely sokat tesz az itteni közösségi élet megszervezéséért, akár a kultúra vagy a sport területén - fogalmazott ünnepi köszöntőjében Bizzer András alpolgármester. - A bál résztvevői nemcsak azt tartják lényegesnek, hogy a nagykanizsai identitásukat megőrizzék, hanem figyelnek arra, hogy a városrészük összetartson. A mai világban fontos ez a fajta összetartás.

A rendezvényen a talpalávalót a Mura Band szolgáltatta Stricz Vilmos vezetésével, de Tóth Tünde énekesnő is alaposan megtáncoltatta a résztvevőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában